Toimitusehdot

Yleistä

Kotopuoti on  markkinapaikka, jossa tuotteita myy Kotopuoti 2925128-4, Suorttilantie 324 Laihia, 0504635879 , Kotopuoti pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.Lue lisää Visma Paysta  https://www.vismapay.fi/ Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. 


Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto,Alisa Lasku jaAlisa Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku - Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedotVisma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)Sähköposti: helpdesk@vismapay.comPuhelin: 09 315 42 037 

 Alisa Lasku yhdistää laskulla maksamisen helppouden ja turvallisuuden. Kun asiakas on kerran tehnyt vahvan tunnistautumisen, palaava asiakas pystyy vahvistamaan Fellow Laskulla tehdyn ostoksen vain muutamalla klikkauksella. Maksamisen turvallisuus on huomioitu tunnistamalla asiakas puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen PIN-koodin avulla. Kauppiaan kannalta ostavan asiakkaan helppo tunnistaminen ja mobiiliioptimoitu ostokokemus tarkoittavat parempaa konversiota ja enemmän myyntiä. 

 Verkkokaupan asiakkaille AlisaLasku mahdollistaa ostosten tekemisen laskulla tai osamaksulla. Lasku on asiakkaalle ilmainen ja siinä on 30 vuorokauden maksuaika. Halutessaan asiakas voi ottaa käyttöön Fellow tililuoton ja maksaa ostoksensa osissa. Fellow Laskun luottoraja yltää jopa 5000 euroon asti.  Fellow on luotettava pörssilistattu rahoituskumppani, joka kantaa aina luotto- ja petosriskin. Fellow Laskussa on panostettu erityisesti mobiiliin ostokokemukseen. Omien tietojen syöttäminen on helppoa ja se onnistuu muutamalla klikkauksella puhelimen automaattista lomakkeiden täyttöä hyödyntäen. Useista verkkokauppa-alustoista asiakkaan tiedot siirtyvät palveluun automaattisesti, jolloin edes tuota ei tarvitse tehdä.

Maksutapana myös Klarna payments

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä DB Schenker kuljetuspalvelu, toimitusmaksu 8.20€

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-7 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.  Palauttaessasi tuotteita, asiakaspalautuksista veloitetaan aina palautusmaksu 10€.  


Tuotteen palautus

Tuotteilla on kuluttajasuojalainmukainen 14 päivän palautusoikeus. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteista on 14päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta kotopuoti@gmail.com  tai puhelimella numerosta 0504635879. Viallinen tuote voidaan korjata tai vaihtaa samanlaiseen tai vastaavaan tuotteeseen, tulee palauttaa omassa pakkauksessaan. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. 

Asiakaspalautus on aina maksullinen 10€

Saman asiakkaan toistuvissa palautuksissa verkkokaupalla on oikeus peruuttaa ja hylätä tilaus.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti Schenker huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus kauppiaalle  niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.


Noutamaton lähetys

Noutamattomista lähetyksistä aiheutuu huomattavia kuluja yritykselle.Säännösten mukaan asiakkaan on ilmoitettava kaupan peruutuksesta myyjälle kirjallisesti sähköpostilla 14 päivän kuluessa.
Ilmoitathan meille 7 vuorokauden sisällä toimitusvahvistuksen lähettämisestä,
mikäli olet estynyt noutamaan pakettia noutoajan puitteissa. 


Pelkkä lähetyksen noutamatta jättäminen, ei riitä kaupan peruuttamiseksi. Jos toimitettuja paketteja palautuu meille noutamattomina, veloitamme selvitysmaksun 24€ per noutamaton paketti (kuluttajansuojalaki, 5 luku, 25§ ja 28§)

Etämyynnissä ostetun tavaran noutamatta jättäminen ei ole pätevä lainmukainen peruutus!


Force Majeure

Kotopuoti ei vastaa mahdollisista ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

Toiminta mahdollisessa riitatilanteessa 

Pyrimme aina  toimimaan niin, ettei riitatilanteita syntyisi. Jos sellainen tilanne kuitenkin jostain syystä syntyy, pyrimme pääsemään yksimielisyyteen neuvottelemalla.  Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (http://www.kuluttajaneuvonta.fi/).


Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat minut seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta kotopuoti@gmail.com
- Puhelimella numerosta 0504635879


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


kotopuoti@gmail.com

 0504635879