Home Maison mustasaippua
Home Maison mustasaippua Home Maison mustasaippua Home Maison mustasaippua Home Maison mustasaippua Home Maison mustasaippua
Terra Marseille

Home Maison mustasaippua

16,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 7 kpl
 • Luottotuote kaikkeen kodin puhdistukseen. Nestemäinen mustasaippuatiiviste on saippuamestarin perinteisin menetelmin valmistamaa. Se keitetään padassa perinteisin Marseille-saippuan menetelmin ja valmistetaan oliivin puristemassaöljystä. Mustasaippua ei sisällä eläinrasvoja, keinotekoisia pinta-aktiivisia aineita eikä säilöntäaineita.

  Liuota kaksi ruokalusikallista nestemäistä oliivimustasaippuaa 1 litraan lämmintä vettä.

  Ainesosat: Aqua (vesi), Potassium Olivate, Glycerin, Olea europaea fruit oil (oliiviöljy)


 • Ikkuinoiden, peilien ja pintojen puhdistukseen. Liota teelusikallinen suihkepulloon ja suihkuta pinnoille ja pyyhi huolellisesti. 

  Pinttynyt ja erityisrasvainen lika vaatii vahvemman lioksen.

  Biohajoava

 • Koostumus: 15–30 % saippuaa  Vaara- ja turvalausekkeet: Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos olet yhteydessä lääkäriin, pidä tuotepakkaus tai etiketti saatavilla. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Mikäli tuote ärsyttää ihoa, ota yhteyttä lääkäriin. JOS TUOTETTA JOUTUU SILMIIN: Huuhtele huolellisesti vedellä useiden minuuttien ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos se onnistuu helposti, ja jatka huuhtelua. Jos silmien ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Arvostelut 0 arvostelua