Kotimainen käsisaippua 2 tuoksua
Kotimainen käsisaippua 2 tuoksua
TheOne

Kotimainen käsisaippua 2 tuoksua

Tuotetta rajoitettu erä.
10,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 8 kpl

Hellävarainen saippua käsien puhdistamiseen. Hurmaavasti tuoksutettu saippua jättää iholle lempeän ja raikkaan pitkäkestoisen tuoksun. Sisältää kosteuttavaa glycerinea, joten se pesee hellävaraisesti ihoa kuivattamatta. Saippuan pH 5,5. AURORA-käsienpesuaineen tuoksuna Suomen ainoan parfymöörin Max Perttulan * kehittämä poikkeuksellisen puhtaan raikas tuoksu, jonka inspiraation lähteenä on ollut Suomen kesä sekä kotimaisen luonnon puhtaus järvimaisemineen. Tuoksussa ei ole raskautta tai puuterimaisuutta, vaan se suorastaan huokuu raikkautta ja puhtautta.


Kotimainen THEONE tuoteperhe on pitkäaikaisen tuotekehityksen tulos.

Sarjassa yhdistyy kotimaisuus, osaaminen, luonnon kunnioittaminen, laatu, huipputeknologia sekä visuaalisesti tyylikäs kokonaisuus.

Pakkaukset on suunniteltu niin että ne jättää mielellään esille, sillä sen minimalistinen ulkoasu sopii monenlaiseen sisustukseen piristämään kylpy- ja kodinhoitohuoneen sekä keittiön ilmettä.

Biohajoavat THEONE pyykinpesuaineet sekä astianpesuaineet ovat valmistettu hyödyntämällä uutta kotimaista, ympäristöystävällistä ja patentoitua teknologiaa.

REACH-hyväksytyssä tuotannossa kaikki sivutuotteet kierrätetään tai käytetään hyödyksi. Tuotteet eivät vahingoita ympäristöä tai luontoa sinne joutuessaan.

Sarjan tuotteet ovat biologisesti hajoavia.

Tuotteita voi käyttää myös kylmässä vedessä. Mitään sarjan tuotteita ei ole testattu eläinkokein eivätkä ne sisällä haitallisia väri- tai valkaisuaineita.

Kaikki Theone-tuotteet on suunniteltu sekä valmistettu 100% Suomessa.


THEONE-tuotesarjan yksi mielenkiintoisempia tuotteita on tuoksutettu pyykkietikka, joka on valmistettu aidosta kotimaisesta viljasta.

AURORA  tuoksuna on Suomen ainoan parfymöörin Max Joacim Perttulan kehittämä poikkeuksellisen puhtaan raikas tuoksu, jonka inspiraation lähteenä on ollut Suomen kesä ja mattolaiturit sekä kotimaisen luonnon puhtaus järvimaisemineen.

NIGHT MIST tuoksu on Suomen ainoan parfymöörin MAX PERTTULAN valmistama poikkeuksellisen hienostunut ja lämmin, samettisen pehmeä ylellinen ilta tuoksu.

SUMMER JOY  on läpikuultava,kevyt, kevyen lempeä tuoksu.

Hienostunut marjaisa vivahde sekä ripaus sitruunaa tuovat tuoksuun kauniin häivähdyksen pirteyttä ja kesän heleää raikkautta


Ocean Spirit tuoksu antaa käsille/iholle ihanan raikkauden joka kestää pitkään.


Arvostelut 0 arvostelua