Lootus korvakorut
Lootus korvakorut Lootus korvakorut
Hopeapuro

Lootus korvakorut

19,55 €
23,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

                                         

Puhdas-mallistoon kuuluvat hopeoidut Lootus-korvakorut. Kukan halkaisija on 19 mm. Kauniita, kolmiuloitteisia yksityiskohtia ja hieno hopeinen kiilto. Terälehtien kerroksellisuus tekee korvakoruista hyvin näyttävän kokonaisuuden. Roikkuvat korvakorut, jotka on suunniteltu Suomessa.

Samaa sarjaa löytyy myös Lootus-kaulakoru.

Valmistusmateriaali:

  • hopeoitu
  • nikkelivapaa materiaali EU-lainsäädännön mukaan

Korulla on vuoden takuu.

Yksi vanhimmista löydetyistä kasvisymboleista on lootuksen kukka. Lootuksen kukan muoto on kiehtonut ihmisen mieltä jo tuhansia vuosia.  Lootus symboloi rauhaa ja puhtautta. Lootus-korun symmetriset lehdet henkivät tasapainoa.

Tutustu Puhdas-malliston muihin koruihin.

PUHDAS-MALLISTO:

Korumallisto Puhdas on syntynyt vuosien mittaan Annikan ajatuksissa hänen matkustaessaan ympäri maailmaa ja luonnossa liikkuessaan. Kevyet, hennon herkät muodot ovat puhutelleet häntä ja muuttuneet inspiroivista muodoista koruiksi koruseppä Lotta Kukkolan käsissä. Ajatuksia luonnosteltiin ensin kuviksi paperille. Muotoja piirrettiin viiva viivalta ja kaari kaarelta mukaillen oikeiden kukkien pikkuruisia terälehtiä.

Näiden luonnosten pohjalta Lotta alkoi työstää mallikappaleita käsityönä omalla verstaallaan. Oli aika ottaa kynän sijasta käteen hopeasepän työkalut ja viimeistellä korujen lopulliset muodot. Kun hän sai kaikki mallikappaleet valmiiksi ja näille Annikan hyväksynnän, hän valmisti koruille muotit. Alkuperäiset mallit ja muotit lähetettiin eteenpäin tuotantoon.

Korumallistolle on myönnetty Design from Finland -merkki. Merkki kertoo, että tuote on muotoiltu Suomessa ja sen muotoiltuun on investoitu.

Hopeoidut korut

Hopeoitu koru on edullisempi vaihtoehto kuin täyshopeinen. Hopeoiduilla koruilla saat edullisesti näyttävää täydennystä koruvalikoimaasi.

Hopeoitu koru pysyy pitkään kauniina, kun sitä muistaa hoitaa oikein. Hopeoidun korun kanssa ei kannata mennä suihkuun, hikoilla tai suihkuttaa sen päälle kemikaaleja.

Hopeapuron hopeoidut korut ovat nikkelivapaita. Testaamme jokaisen uuden koruerän nikkelinvaralta itse. Puhdistukseen sopii hopeanpuhdistusaine. Korua kannattaa huoltaa jo ennen kuin se alkaa tummua. Säännöllisesti huollettuna hopeoitu koru säilyy kauniina. Hopeoitua korua kannattaa säilyttää ilmatiiviissä rasiassa tai pussissa.

Hopeapuron hopeoitujen korujen pinnoituksen alla on messinki. Kivet ovat synteettisiä zirkonioita. Synteettinen zirkonia on kova materiaali, joka kestää käytössä kauniina ja kiiltävänä.

                

Arvostelut 0 arvostelua