Sisustusta suurella sydämellä, tervetuloa♡
Silitysvesi Puuvilla 1l

Silitysvesi Puuvilla 1l


14,40 € 18,00 € sis. 24 % ALV
Varastossa

Toimitus 3-7 arkipäivää
Tuotekuvaus

PLANTES&PARFUMS Provence hoitaa hellävaraisesti pyykkisi. Ranskan Provencessa perinteisen reseptin mukaan valmistettu liinavesi helpottaa silittämistä ja jättää puhtaaseen pyykkiisi miellyttävän tuoksun. Puuvillan tuoksuinen silitysvesi luo tekstiileihisi miellyttävän tuoksun ja helpottaa silittämistä kun suihkautat sitä tekstiilille ennen silittämistä tai mankelointia.

Käyttö: Suihkuta kevyesti pyykille silittäessä tai mankeloidessa. Voi myös laittaa höyrysilitysraudan säiliöön sellaisenaan. Silittäminen ja mankelointi on jatkossa mukavaa tekemistä sillä tuoksut hellivät tekstiilejäsi sekä mieltäsi!

Sisältää suihkepään!

Vinkki

Pellavasta valmistetut tekstiilit sekä trikookuidut silottuvat nopeasti, kun suihkautat tekstiilille silitysvettä! Muutama napakka tekstiilin suoristus ja jätät vain kuivumaan henkarille. HELPPOA!  Silitysvedellä saat liinoista ja pellavatekstiileistäsi helposti silitettyjä, sillä liinavesi toimii suoristusvetenä myös näille tekstiileille joiden kuuluukin jäädä hieman rouheiksi! 

Raikastaa villasta valmistetut vaatteet ja muut tekstiilit, farkut, verhot, liinavaatteet, pellavatekstiilit. Helpottaa pyykinhuoltoasi helposti ja vaivattomasti!

Arvostelut
0 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.